Климатици Варна - Термо-Клима
ТЪРСЕНЕ

  ПРОМОЦИИ
Daikin FTXJ35MW EMURA
Цена: 3189 лв.
Промо 2710.00 лв.

Виж повече


Daikin FTXA50AW
Цена: 4020 лв.
Промо 3417.00 лв.

Виж повечеТермо-клима ЕООД
052/606 991

Плевен

гр.Плевен ТЕХНОСЕРВИЗ 2010 ЕООД
ОФИС:  ГР. ПЛЕВЕН БУЛ. Георги Кочев 4
УПРАВИТЕЛ : ЕМИЛ ИЛИЕВ, ТЕЛ. 0879/ 070717
ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА : 064/804200, 0878/070718
e-mail:  technoserviz@abv.bg
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ: МАРГАРИТА НОНОВА


2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Плевен