Климатици Варна - Термо-Клима
ТЪРСЕНЕ

  ПРОМОЦИИ
Toshiba RAS-B13N3KV2-E1 SUZUMI PLUS С БЕЗПЛАТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ
Цена: 1699 лв.
Промо 1599.00 лв.

Виж повече


Daikin FTXS35K PROFESIONAL С БЕЗПЛАТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ
Цена: 2280 лв.
Промо 1899.00 лв.

Виж повечеТермо-клима ЕООД
052/606 991

Плевен

гр.Плевен ТЕХНОСЕРВИЗ 2010 ЕООД
ОФИС:  ГР. ПЛЕВЕН БУЛ. Георги Кочев 4
УПРАВИТЕЛ : ЕМИЛ ИЛИЕВ, ТЕЛ. 0879/ 070717
ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА : 064/804200, 0878/070718
e-mail:  technoserviz@abv.bg
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ: МАРГАРИТА НОНОВА


2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
Плевен